DIRECT INSCHRIJVEN >

GRATIS PROBEREN? >

FitPower 24/7/

FitPower 24/7 is een uniek concept in Giessen en in Nijkerk. Sporten wanneer het u uitkomt, ja echt: we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week open! Hoe we dat doen? Na uw inschrijving kunt u met uw persoonlijke vingerscan de sportschool in wanneer het u uitkomt om te sporten.

Op ruim 1200 m2 staan professionele cardio- en krachtapparaten, is er een ruim aanbod aan dumbell’s en zijn er verschillende free weight materialen (kettlebels, sandbags, bulgarian bags, slamballs etc) aanwezig om te gebruiken voor uw training. Fitpower 24/7 biedt u ook de mogelijkheid tot crossfit door zijn ruime crossgymstudio en er is een vrije ruimte voor boksen ingericht.

Bij Fitpower 24/7 mag er vanaf 18 jaar getraind worden. Of u nu komt voor cardiotraining, krachttraining, functionele workouts, bokstraining of crossfittraining, u kunt gericht aan uw eigen doelen werken. Als beginnende sporter adviseren wij altijd om eerst bij Studio Aktief een trainingsplan op te latten stellen voordat u zelfstandig gaat trainen bij Fitpower 24/7. Onze instructeurs helpen graag!

Fitpower 24/7 is een unieke mogelijkheid om op ieder geschikt moment van de dag aan u gezondheid te werken.

Inschrijven

Dit doet u hier direct online of aan de balie bij Studio Aktief aan de Industrieweg 2 in Giessen. Na inschrijving krijgt u 24/7 toegang tot Fitpower 24/7, middels uw persoonlijke vingerscan. Met deze vingerscan is het ook mogelijk om te trainen op onze locatie in Nijkerk. Met het Fitpower 24/7 lidmaatschap mag er ook gesport worden op de locatie Studio Aktief. Deze locatie heeft een ruim aanbod aan groepslessen waar u gebruik van mag maken, plus het gratis gebruik maken van de instructeurs van Studio Aktief die u volledig kunnen begeleiden met een trainingsschema voor u op maat gemaakt.

© 2021 STUDIO AKTIEF /
WEBDESIGN NIEUW ONTWERP/