DIRECT INSCHRIJVEN >

GRATIS PROBEREN? >

FitPower 24/7/

FitPower 24/7 is een uniek concept in Giessen en in Nijkerk. Sporten wanneer het jou uitkomt, ja echt: we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week open! Hoe we dat doen? Na je inschrijving kan je met een vingerscan de sportschool in. Wanneer jij zin hebt, wanneer het jou uitkomt.

Op ruim 1200 m2 staat een professionele fitness- en krachtstudio en een crossgymstudio met twee grote trainingskooien en een vrije trainingsruimte.

Fitpower 24/7 richt zich op sporters die graag intensief in functionele workouts willen trainen en bovendien gebruik willen maken van de 24/7 opening.

Uiteraard is de continue opstelling samen met de zeer ruim aanwezige cardio apparatuur ook voor de recreatieve fitnessers een unieke mogelijkheid om op ieder geschikt moment van de dag aan je gezondheid te werken.

Inschrijven

Dit doe je hier direct online of aan de balie bij Studio Aktief aan de Industrieweg 2. Je krijgt dan exclusieve FitPower acceptatie waarmee je met je vingerafdruk op elk moment van de dag toegang hebt tot de FitPower studio’s.

Gebruikmaken van de faciliteiten kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week zonder begeleiding. Voor alle trainingen adviseren wij altijd een goede warming-up te doen. Dat voorkomt blessures.

© 2019 STUDIO AKTIEF /
WEBDESIGN NIEUW ONTWERP/