DIRECT INSCHRIJVEN >

GRATIS PROBEREN? >

Tweewekelijks is Rob Renshof aanwezig bij Studio Aktief. Hij heeft een specialisatie in sportfysiotherapie en kan je adviseren en begeleiden hoe je goed met je lichaam om moet gaan en blessures voorkomt. Informeer bij de balie naar de mogelijkheden.

Even voorstellen

Mijn naam is Rob Renshof en ik ben nu bijna drie jaar werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Andel. Ik vind het vooral mooi om mensen, van jong tot oud, (weer) beter te kunnen laten bewegen en sporten. Daarom heb ik ook gekozen voor een vervolgopleiding Sportfysiotherapie. Zo leer ik om nog beter blessures te kunnen beoordelen, revalideren en voorkomen. Daarnaast zijn belangrijke onderdelen ook kracht- en conditietraining geven en kunnen adviseren om in het algemeen de gezondheid te kunnen bevorderen.

Omdat ik het beste uit mijn opleiding wil gebruiken om meer te kunnen betekenen voor sporters in de regio, ben ik met mijn collega, Thomas van Erp, het gesprek aangegaan met Studio Aktief. Na meerdere leuke gesprekken en een introductie van Studio Aktief zelf, zijn we tot de conclusie gekomen dat een samenwerking voor iedereen voordeel oplevert. Daarom ben ik tweewekelijks bij Studio Aktief aanwezig op de dinsdag avond vanaf 19:00 uur. Op die momenten ben ik beschikbaar voor alle vragen van sporters en trainers rondom blessures en training (geven). Met het kort doornemen en zo nodig onderzoeken van een (oude) blessure kan ik gericht advies geven hoe hiermee om te gaan. Soms kan een kleine aanpassing in training/techniek al voldoende zijn, misschien geef ik ter plekke een gerichte oefening en als het verstandig en nodig is, behandeling op de praktijk. Ook als het gaat om extra conditie- en krachttraining buiten de fitness, kan ik advies geven hoe dit het best aangepakt kan worden. Naast mijn tweewekelijkse bezoek kunnen verdere vragen ook altijd via de trainers of direct via de praktijkmail naar mij gestuurd worden.

Zelf sport ik natuurlijk ook. Al heel lang speel ik honkbal in Tiel, waarbij ik de laatste jaren ook trainer ben van mijn eigen team. Als er tijd voor is, train ik ook de werpers bij de jeugd. Daarnaast ben ik voor mijn conditie begonnen met hardlopen en lichaamsgewicht fitness.

Bekijk hier ook de website van Fysiotherapie Andel: www.fysiotherapieandel.nl.

© 2021 STUDIO AKTIEF /
WEBDESIGN NIEUW ONTWERP/