DIRECT INSCHRIJVEN >

GRATIS PROBEREN? >

Beste Leden,

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen. Wij krijgen van een enkeling de vraag over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van de maandelijkse contributie. Door de uitzonderlijke omstandigheden waar wij ons allen in bevinden, hebben wij tijd nodig om hiervoor een passend antwoord te formuleren.
Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van u zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. U als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Uw steun en vertrouwen in de organisatie zorgt ervoor dat wij ook na alle hectiek ons kwalitatief hoge aanbod kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om uw geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.
Wij zijn voornemens om uiterlijk begin april te communiceren over een passende oplossing. Tot dan hopen wij dat u ons de tijd kan geven om dit vraagstuk op te lossen. In de tussen tijd, zorg goed voor uzelf en uw naasten. In onderstaand overzicht een aantal veelgestelde vragen met antwoorden om u te informeren over de Corona maatregelen, abonnementen en hoe u toch kan blijven sporten.

Veelgestelde Vragen:

ONTMOETINGSPLEK
Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw gezondheid. Sporten is belangrijk voor een goede weerstand. Onze clubs zijn echter ook een ontmoetingsplek, iets waar we erg trots op zijn. In deze situatie hebben wij ook een verantwoordelijkheid en wordt onze hele maatschappij opgeroepen om zo min mogelijk sociale contacten te hebben.
Wij kunnen niets anders dan hier gehoor aan te geven.

BLIJF BEWEGEN
Zorg goed voor uzelf, blijf bewegen. Volg onze social mediakanalen en website voor toffe ‘home workouts’. Wij sluiten ten minste tot 28 april onze deuren. Momenteel kijken we naar een passende compensatie voor de periode dat we dicht zijn. We zullen u hier begin april verder over informeren.

VEELGESTELDE VRAGEN:

– Zijn Studio Aktief en FitPower 24/7 geopend?
Nee, beide clubs zijn voorlopig gesloten vanaf 16 maart 2020 tot 28 april 2020.

– Wel zijn wij voornemens 1 op 1 personal training te gaan geven aan onze leden. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Houd onze social media in de gaten omtrent de ontwikkelingen hiervan.

– Hoe lang blijven Studio Aktief en FitPower 24/7 gesloten?
De clubs zullen op last van de overheid in ieder geval gesloten blijven tot 28 april. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt kan deze datum veranderen.

– Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Houd onze social mediakanalen in de gaten. Wij zullen de komende weken verschillende home work-outs aanbieden.

– Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de clubs gesloten zijn?
We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. Deze situatie is ook voor ons nieuw. We laten ons informeren door de overheid en onze branchevereniging. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij u hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van april.

– Kunnen Fitnesscentrum Studio Aktief en FitPower 24/7 mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
Op basis van de huidige situatie kunnen we uw lidmaatschap helaas niet zomaar bevriezen. We zijn, samen met onze branchevereniging, verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken. Wij zullen u hierover zo snel mogelijk informeren.

– Studio Aktief en FitPower 24/7 hanteren een automatische incasso. Hoe gaat dit eind maart zijn terwijl de clubs dicht zijn?
Ja dat klopt, ook rond 27 maart wordt automatisch geïncasseerd. Wij zijn ons bewust van dit ongemak voor onze leden, wij vinden dit erg vervelend. Wij spreken u aan op uw loyaliteit en vragen om uw begrip hiervoor. Wij zullen u de komende weken informeren over compenserende maatregelen. Wij hopen op uw vertrouwen dat wij deze kwestie integer zullen afhandelen.

– Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van April.

Team Studio Aktief

© 2021 STUDIO AKTIEF /
WEBDESIGN NIEUW ONTWERP/