DIRECT INSCHRIJVEN >

GRATIS PROBEREN? >

Beste Leden

Wat voor compensatie krijgen de leden?

Op basis van feedback van leden zijn verschillende wensen qua compensatie naar voren gekomen. We willen jou daarom zelf laten kiezen voor de compensatie. We verwachten in april nog gesloten te zullen zijn op basis van de huidige regels. Omdat al onze leden nu niet kunnen sporten in één van onze clubs hebben wij besloten om alle abonnementen na 1 mei, als de clubs na 1 mei nog gesloten zijn, te bevriezen.

Welke optie je hieronder ook kiest, je houdt gratis toegang tot onze online trainingsfaciliteiten

Optie 1
Geld terug als korting.
Het bedrag dat je betaald hebt voor de periode tussen de datum van sluiting van de club en 1 mei, verrekenen we als korting op je lidmaatschapsgeld. Verrekening vindt plaats vanaf het moment dat de clubs weer open zijn en we je lidmaatschap op de normale manier kunnen voortzetten. Het bedrag wordt verspreid over 6 periodes.

Optie 2
In deze moeilijke tijden kies jij ervoor om de Studio Aktief en Fitpower medewerkers te ondersteunen. Je ontvangt zelf geen compensatie voor de gesloten maand april maar ziet dit als steun aan de clubs. Vanaf mei word je lidmaatschap bevroren, net zoals bij de voorstaande optie.

Je kunt jouw optie kenbaar maken via Whats App op nummer 06-83 40 30 43 vermeld bij het doorgeven je voor en achternaam en je geboortedatum alsjeblieft.
Wanneer wij niks van je horen gaan we er van uit dat je kiest voor optie 2.

Sportieve groet,
Team Studio Aktief & FitPower 24/7

© 2021 STUDIO AKTIEF /
WEBDESIGN NIEUW ONTWERP/